Online kupnja

  • Podaci o prodajnom mjestu

Puni naziv tvrtke: IDEL d.o.o.

Broj sudskog registra:
Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu – MBS 080231568

Porezni broj: HR24492444459

Puna adresa sjedišta:
Ježdovečka 17, 10 250 Lučko-Zagreb, Republika  Hrvatska

Kontakt podaci: 
Telefon: +385   1 65 47 234
Mobitel: +385 95 90 44 499
Email: info.psc(at)idel.hr

  • Proizvodi i/ili usluge

IDEL d.o.o. Pilotski Školski Centar organizira teorijska osposobljavanja za dozvolu pilota aviona i posreduje u uslugama praktičnog osposobljavanja u suradnji sa tvrtkom Albatros – Pilotska Škola d.o.o.  Cijena  istaknuta na našim stranicama uključuje sva porezna i druga davanja te valutu plaćanja u kunama.

  • Uvjeti prodaje

IDEL d.o.o. obavezuje se da će poštovati privatnost svih svojih korisnika te njihove podatke neće dati na raspolaganje trećim osobama niti koristiti u marketinške svrhe osim uz prethodno odobrenje istih.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici IDEL d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Načini plaćanja:

  • Virmanom – kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune putem banke, pošte, Fine ili sl.
  • Karticama – plaćanje je moguće izvršiti jednokratno sljedećim karticama: MasterCard, Maestro, Visa i American Express. Obročno možete plaćati sa karticom PBZ American Express do 6 rata bez kamata ili sa MasterCard i Visa izdanim od Zagrebačke banke do 12 rata bez kamata te Visa Inspire i Maestro karticama izdanim od Privredne banke također do 12 rata bez kamata.

Povrat uplaćenih sredstava:

Povrat  100% uplaćenih sredstava biti će izvršeno unutar 7 dana u slučaju otkazivanja početka tečaja od strane IDEL d.o.o.

Pravila u upute za korištenje on line kupnje:

Korak 1 – Odabir tečaja

Kupac odabire tečaj te putem klika na KUPI otvara stranicu “Kupite tečaj” za online plaćanje karticama. Za dobivanje autorizacijskog koda kupac putem kontakt formulara šalje zahtjev za kupnju tečaja s nazivom traženog tečaja.

Ukoliko  kupac želi virmanski način plaćanja putem kontakt formulara šalje zahtjev za kupnju tečaja s nazivom traženog tečaja. Kupac na svoju email adresu dobiva predračun sa svim potrebnim podacima za uplatu.

Korak 2 – Autorizacijski kod

Autorizacijski kod je potreban za online plaćanje karticama. Po uspostavljenom kontaktu kupac na svoju email adresu dobiva autorizacijski kod koji ga vodi na stranicu za Online plaćanje karticama.

Korak 3 – Online plaćanje

Na stranici za Online plaćanje Kupac odabire vrstu kartice kojom želi platiti tečaj, broj kreditne/debitne kartice, datum isteka kartice, CCV kod i način plaćanja (jednokratno ili na rate ukoliko se radi o karticama Zagrebačke banke). Također Kupac unosi podatke o vlasniku kartice.

Korak 4 – Završetak kupnje

Po završetku uspješne kupnje Kupac na svoju email adresu dobiva potvrdu o obavljenoj kupnji. 

  • Ostale informacije

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
IDEL d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke cps.corvus.hr žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici IDEL d.o.o.  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Napomena o cijenama u stranoj valuti  
Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Kreditnu karticu teretimo za iznos dobiven kroz konverziju cijene iz strane valute u kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutuprema tečaju kartične kuće. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našim web stranicama.

Napomena o cijenama u kunama 
Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Naplaćeni iznos na kreditnoj kartici se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća.

  • Izjava sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim.

Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

CorvusPay

 

 

 

 

Visa50

AmericanExpress50MasterCard50Maestro50mastercard_securecodeverified_by_visa ax_jamstvo

banner-728x90