ATPL distance learning tečaj


Pilotski Školski Centar objavljuje početak prvog ”ATPL distance learning” tečaja u suradnji sa Bristol Groundschool partnerom, jednim od svjetskih najiskusnijih pružatelja usluga  ATP teorijskog osposobljavanja.

Tečaj započinje sredinom mjeseca studenog, a sastoji se od 10 mjeseci učenja na daljinu i ukupno 14 dana teorijske obuke u učionici.

Jedna od posebnosti ovog tečaja je što prvi u Hrvatskoj nudimo mogućnost izlaska na rokove ispred CCAA za vrijeme trajanja tečaja i to na slijedeći način:

  • Tečaj se sastoji od dva modula. Po završetku modula 1, studenti slušaju 7 dana teorijske obuke u učionica nakon čega imaju mogućnost izlaska na prvi mogući ispitni rok ispred CCAA i polagati predmete iz modula 1. Po završetku modula 2, studenti slušaju 7 dana teorijske obuke u učionici nakon čega završavaju kompletan tečaj te nastavljaju polaganje ispita iz oba modula ispred CCAA. 

Cijena tečaja: 2.850 € 

U cijenu tečaja je uključeno:

  • EASA ATPL komplet Bristol Groundschool priručnika;
  • EASA ATPL Computer based training (CBT) Bristol Groudschool – ATPdigital DVD;
  • Jeppesen Student Route Manual;
  • 12 mjeseci pretplate na BGS Online (online exam question bank – za pripremu EASA ATPL ispita).Complete-BGS-products-NEW

Za prijave na tečaj i više informacija kontaktirajte nas putem emaila: info.psc@idel.hr ili na mobitel. 095 904 44 99.

 

Komentari & Odgovori

Comments are closed.